We hechten veel belang aan uw privacy en willen u informeren over de gegevens die we over u verzamelen en de manier waarop wij uw data verwerken.

Ons visitekaartje 

Skorpio webdevelopment
Veenderweg 59/1 
3550 Heusden-Zolder
info@skorpio.dev

Welke gegevens verzamelen we van u en waarom?

Statistieken

Cloudflare Web Analytics
Wanneer u onze website bezoekt, bewaren wij bepaalde gegevens van u in statistieken van Cloudflare Web Analytics. Die gegevens bestaan onder meer uit het browsertype, locatie, het besturingsprogramma dat u gebruikt en de domeinnaam van de website die u naar onze website gestuurd heeft. We gebruiken deze statistieken om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren en op basis daarvan onze website gebruiksvriendelijk te maken voor onze gebruikers. De statistieken zijn volledig anoniem, u hoeft zich dus geen zorgen te maken. 

U kan de privacy policy van Cloudflare hier vinden.

Contactinformatie

Contactformulier
Als u op onze website het contactformulier invult gebruiken wij de gegevens die u invult uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag. We slaan uw voornaam, achternaam, eventuele telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, veilig op. Deze persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het specifieke doel waarvoor ze gegeven of opgevraagd worden. Dit is nodig om op een correcte manier contact met u te kunnen opnemen. Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden. 

Samenwerkingen
Als u klant bij ons bent, slaan we ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen.

Met wie delen wij uw data?

Zoals we hierboven vermeld hebben, maken wij gebruik van verwerkers die in opdracht van Skorpio verantwoordelijk zijn voor de verwerking van persoonsgegevens en die zorgen voor de goede technische werking van de website (datatransmissie). Deze verwerkers garanderen uw privacy via een verwerkersovereenkomst die wij met hen afsluiten.

Naast de verwerkers maakt enkel Skorpio gebruik van uw gegevens. Wij delen uw data niet met derden.

Hoe beschermen wij uw data?

Wij hechten veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en hebben daarom de nodige technische en organisatorische maatregelen hiervoor getroffen. Zo maken wij gebruik van een beveiligde verbinding en slaan we uw data op in een beveiligde database. Op die manier proberen wij de nodige maatregelen te nemen om diefstal, verlies of ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens tot 3 jaar nadat u zich uitschreef voor onze nieuwsbrief en/of tot 3 jaar na het verzenden van een contactformulier, het plaatsen van een reactie of het downloaden van een bestand.

Welke rechten heeft u?

Als gebruiker heeft u ook een aantal rechten die betrekking hebben op uw persoonsgegevens. Als u een van die rechten wil inroepen, dan kan u zich best rechtstreeks tot Skorpio richten door een e-mail te sturen naar info@skorpio.dev. Wij doen ons best om alle aanvragen binnen 30 werkdagen te verwerken.

Recht op inzage en rechtzetting

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

Recht om te worden vergeten

U heeft altijd het recht om uw gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

Recht om klacht in te dienen

Indien u van mening bent dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

Recht op beperking van de verwerking

U beschikt over het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.

Wijzigbaarheid

Skorpio heeft het recht om deze privacyverklaring te wijzigen. De privacy policy werd het laatst gewijzigd op 1 maart 2021.